Nový motorkářský průvodce Rumunsko

15.10.2016 14:55

Nejen pro motorkáře - průvodce Rumunsko - NOVINKA!

 
Po úpěšné publikaci Alpské šotoliny, novější Bosenké šotoliny, vychází další průvodce, tentokrát po Rumunsku.
 
Ve spolupráci s magazínem MotoRoute a rumunským partnerem Carpathian 2 wheels guide vznikla česká mutace velmi obsáhlého "soft-offroad" průvodce. V přípravě je také průvodce pro silniční motocykly s jízdou pouze po asfaltu. 
 

Pravé dobrodružství prožijete s plnou intenzitou pouze v divočině a na místech plných záhad a tajemství, kde každý kilometr přináší něco nového. V současném světě takových míst ubývá a hledaí se rok od roku obtížněji. Rumunsko však poskytuje ještě dostatek míst, které nejsou "napdeny" civilizací a byť k nim často vede nová silnice, stojí za to je osobně navštívit. Jedna taková destinace je rumunské pohoří Apuseni, což jsou zápaní Karpaty. 

Kromě samotného popisu tras je v knize mnoho zajímavostí o Rumunsku, historii a lidech této země. Jsou zde také podrobné mapy v měřítku 1:80 000 k jednotlivým tripům. 208 stran obsahuje 27 tras, z toho 8 vede čistě po asfaltu, 16 patří do kategorie Soft Enduro a zasahují i na nezpevněné cesty. Poslední 3 mají vysoký stupeň obtížnosti a spadají do kategorie Adventure.

Všechny poisované trasy navíc mají svou "digitální stopu", kterou si můžete stáhnout ve formě GPX souboru do GPS navigace. Každý průvodce má na počáteční straně unikátní kód, díky kterému si po přihlášení na www stránky popisované trasy uložíte do počítače.

Motoprůvodce má "nekonečnou" kroužkovou vazbu a formát vhodný pro uložení do tankvaku. Průvodce obsahuje bannery rumunských motofirem, obchodů a servisů, aby jeho uživatel v případě nouze, či jiné potřeby mohl v Rumunsku kontaktovat nejbližší pmoc. 

Formát 165 x 220 mm, 208 stran, kroužková vazba

 

Více zde: https://www.automotopneu.eu/products/motorkarsky-pruvodce-rumunsko/

 

Na dotaz široký výběr publikací ADAC a MICHELIN - mapy, atlasy, průvodci, atd...



 

Zpět