Cooper má nový podnik v Srbsku

18.01.2012 15:30

 

Cooper má nový podnik v Srbsku

 
COOPER Tire & Rubber Company (Avon Tyres) oznámil nákup výrobního zařízení na pneumatiky v Kruševac - Srbsko.
 
Tuto ekonomicky velmi významnou údalost podpořili u slavnostního podpisu srbský prezident Boris Tadić, srbský premiér Mirko Cvetković, velvyslanec USA Mary Warlick a předseda představenstva Cooper, prezident a generální ředitel Roy Armes. Armes prohlásil, že Cooper se rozhodl investovat v Srbsku nejen kvůli jeho významného potenciálu, ale i pro svou kvalitu pracovní síly, geografické výhody a stabilní srbskou vládu.
 
"Srbská vláda a naši budoucí zaměstnanci jsou velmi nadšení otevřením této továrny" řekl Hal Miller, prezident segmentu mezinárodní spolupráce Cooper. "V nejrychleji rostoucím trhu v Srbsku, stejně tak i ve světě, jsme rozšířili naši globální strategii a schopnost reagovat na vyvíjející se požadavky a potřeby zákazníků. Tato akvizice posiluje naši přítomnost v Evropě a rozhodně upevňuje naše stávající postavení na celém světě."
 
Cooper Tire & Rubber Company (Cooper Avon Tyres) je mateřskou společností celosvětové skupiny dalších společností, které se specializují na projektování, výrobu, marketing a prodej motocyklových, osobních a lehkých nákladních pneumatik a sportovních automobilových a motocyklových pneumatik. Cooper má ústředí ve Findlay, Ohio. Výroba, prodej, distribuce, technické a konstrukční zařízení v rámci své skupiny společností, se dále nachází v 11 zemích po celém světě. 


Zpět