Představení nových modelů Harley-Davidson

05.09.2013 12:19
Americká motocyklová legenda Harley-Davidson představí v centru Prahy nové modely pro rok 2014. K vidění budou v hudebním klubu Hard Rock Café ve středu, 11. září od pravého poledne. "Všichni příchozí mají možnost nechat se vyfotografovat na motocyklu Harley-Davidson profesionálními fotografy," uvádí Michal Fric, marketingový manažer H-D a dodává, že se jedná o jedinečnou příležitost vidět nové motocykly exkluzivně na vlastní oči a přesvědčit se, že mají opravdu co nabídnout.
 
Od 19. hodin pak v klubu Hard Rock Café proběhne představení nového ambasadora značky Harley-Davidson pro Českou republiku, následované koncertem české rockové kapely Arakain. To vše v typické bezstarostné atmosféře Harley-Davidson. Celá akce je pořádána pro širokou veřejnost s volným vstupem.
 
Nová řada motocyklů zahrnuje 7 touringových motocyklů, model Trike a modely Custom Vehicle Operations (CVO ™). Všechny modely jsou připravené v rámci projektu RUSHMORE, společného úsilí společnosti Harley-Davidson a jejich zákazníků, kteří se spojili, aby vylepšili zážitek z dlouhých tras. Výsledkem je zavedení špičkové technologie (např. informačně-zábavný systém Boom! Box s Bluetooth® , GPS navigace, Daymaker™ LED světlomety, nová kapotáž s větracím otvorem splitstream a dvojitě chlazený, vysoce výkonný motor Twin-Cooled™ High Output Twin Cam 103™ a další).   a vylepšení designu.
 
Zpět