Půjčovna motorek Praha

21.06.2021 16:09

Chceš novou motorku nebo skútr? Vyzkoušej si ji nejdříve v půjčovně motorek.

Půjčit si motorku většinou bylo výsadou zahraničních leteckých dovolených, převážně v přímořských destinacích. Vlastní zkušenost mám z Chorvatska, Řecka, Turecka a Itálie, kam se za chvíli přemístím letadlem na týdenní dovolenou a pak si dle chuti a počasí můžu užívat motovýlety po blízkém i vzdáleném okolí. Na skútru z Makarské do Mostaru? No jasně, proč ne, fajnový celodenní výlet. Na Sveti Jure v tričku a kraťasech? Za cenu „vysokohorských“ omrzlin to byla paráda :o) Nebo první letecký výlet na Krétu v roce 1996, na celý týden půjčená Honda XL600 s kupou zážitků. Jasně že je fajn vyrazit po vlastní ose někam daleko do světa, ideálně na 14 dní a nikam nespěchat, ale ne vždy je tolik času.

 

Důvodem k zapůjčení motorky může být nevhodnost svého současného jednostopého miláčka na dalekou cestu ve dvou a s bagáží, či zvolená destinace kam jedou kamarádi. Jiný důvod k půjčení motorky může být chuť zažít něco nového, přestože svou motorku člověk má, nebo taky nemá, a hledá, co by jej oslovilo

 

Nákup nové motorky, bez ohledu na značku a účel využití, je vždy pořádným zásahem do peněženky. Je tedy logické, že je potřeba dobře vybírat, zvážit pro a proti a ideálně se pořádně svézt. Jasně, můžete se v motosalonu svézt na nové motorce, ale těch pár kilometrů nedá ten správný pocit a žádnou cestovatelskou zkušenost. Mimochodem, některé značky ani novinářům nepůjčují motorky na více jak 200 kilometrů. To je smutné :-(

 

Jak nám sami čtenáři potvrzují, ale i my sami sobě, když se těšíme na test toho či onoho konkrétního modelu, po více najetých kilometrech můžeme zjistit, že to, na co jsme tak těšili, nenacházíme. První emoce, jakože to super jede, brzdí, voní a bliká, odcházejí s přicházející bolestí za krkem, nepřirozeně pokrčenými nohami, bolavým zápěstím a v neposlední řadě i bolavým zadkem.

 

V těchto situacích může pomoci Půjčovna motorek Praha, která tuto službu profesionálně poskytuje už od roku 2010. Díky dlouhodobě půjčené motorce odhalíte její slabé stránky, respektive to, co od své motorky určitě nechcete a zjistíte, jestli je to motorka pro vás. Nabídka je široká od skútru Honda Vision 110 s 9 koňmi a možnosti řídit ji jen s "B" řidičákem na auto, až po Harley-Davidson s obsahem motoru 1745 ccm. 

 

Půjčení motorky nebo skútru je snadná věc, ať už vše organizujete telefonicky nebo využijete internet.

Vyberete si motorku nejvíce vyhovující vašim představám a vyberete si termín. Po přečtení smlouvy o pronájmu motocyklu žádost odešlete, přijde vám potvrzení s odkazem na úhradu zálohy, která bude odečtena od celkové ceny zápůjčky. A teď už se jen těšit na výlet. A že nejste z Prahy? To vůbec nevadí. Jednak si můžete vyzvednutí motorky spojit s výletem do Prahy, kde je na co se koukat, ale je možné využít i jednosměrné zapůjčení. Při minimální době zapůjčení 5 dní v České republice nebo 7 dní do Evropy, můžete motorku vypůjčit v Praze a vrátit na jiném místě nebo si motorku převzít kde vám to nejvíce vyhovuje a pak vrátit do Prahy. Líná huba holé neštěstí, stačí se zeptat a rozumně se domluvit.

 

Samotné zapůjčení probíhá rychle, stačí překontrolovat stav motocyklu, případně zdokumentovat dřívější poškození, složit kauci (jde i platební kartou) podepsat smlouvu o zapůjčení, zaplatit a vyrazit na výlet. Ale ničeho se nebojte. Půjčovna motorek Praha má vlastní zájem na tom, aby motorky byly v co nejlepším stavu. Mají pravidelný servis, potřebnou údržbu, veškeré potřebné pojištění i povinnou výbavu. A když si budete chtít užít motorku opravdu naplno, potěší vás neomezený počet najetých kilometrů, navíc možnost zapůjčení brašen nebo kufrů ke každé motorce. No a pokud nemáte motorkářské oblečení a přilbu, i to si můžete půjčit.  

Nabídka půjčovny se stále obměňuje, aby byly motorky atraktivní, proto se pro rok 2021 rozrostla flotila o stroje Yamaha NMax 125Kawasaki Vulcan SKTM 790 DukeKTM 890 Adventure
Yamaha Tracer 9 a Harley-Davidson FXBB Softail Street Bob.

Do půjčovny se dostane i městskou hromadnou dopravou, zastávka autobusu je jen 5 minut pěšky. Přesvědčte se sami, co všechno půjčovna motorek Praha nabízí a aktuální stav motorek si prohlédněte na www.motorky-pujcovna.cz.

 

Zpět